Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 8, 2016

Si ronggak...

Hilang lagi giginya..berturut turut pulak tuuu, bergoyang lama dah cum asal aku ajak ke dentis tak mau takut katanya so nak biar tercbut sendiri sebabnya based on experience sebelum ni memang ada tercabut sendiri tk sakit,tak banyak darah..
Tu gigi depan satu lagi tu pon bergoyang juga tunggu masa jee nak tercabut..heee

No comments:

Post a Comment