Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, January 21, 2017

Hang Out Dengan Besties di Coffee Bean & Tea Leaf, Sunway Pyramid

Throwback cerita Isnin tadi, Makan dan makan lagi aritu dia teringin aiskrim opss bukan teringin tapi alasan sakit tekak, but minggu ni lepas balik dari sekolah dia claim pulak lapaq cake..memula nak minum ice blended kat Starbucks Coffee, hamboi laa anak!!! ibu ni sampai nak terkeluar anak mata punya dok jeling kat dia..
Sakan dia menyenggeh..!!Geram pon ada tp tu laa aku mengikut gak nampak sangat aku pon tergoda...last last dengan baju sekolah (budak ni memang sempoi bila aku perli selambar jee jawab sapa nak tangkap akak bukan ponteng sekolah pon lagipon jalan ngan ibu kot)..Menjawab menjawab!!
Dari Bukit Jelutong gigih tuu ke Sunway sebabnya nak tempat sejuk
Aku order carrot cake, ain Tiramisu cake & Ice Choc.Mousse. and the cake was Really nice! Not too sweet...itu yang bole layan jeee request budak ni..dia pulak memang ariff sangat ibu ni dia lagu mana....heeeee

No comments:

Post a Comment