Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, January 20, 2017

ICE BUCKET, Aeon Shah Alam Seksyen 13


aku order mee kari juga and rasanya ada snap tp itu laa bila cari balik dah ilang heeeee...so bertabah jee laaaa ..Mee kari dia sedap so tak rugi try
order yg size kecik je, tunguu ramai sikit baru yg besar..kalau tak mau jenih nak habis kan...aku bukannya pengemar eskrem pon
ice bucket tu ada 3 perisa kami pilih yg chocolate
Aku berdua jee ngan ain, masa ambik ain dari sekolah sebok dia mengadu sakit tekak nak aiskrim...saja suka tau nak mempokaikan...

No comments:

Post a Comment