Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, July 21, 2011

Gaya TerKini

Semalam masa aku sampai lunch time tuu buka jee pintu...terpegun aku ..biaq tuu budak niii...
terus aku panggil MAID aku ...biasa laaa"bla....blaaa"
seriau ooo tertiba jatuh gedebuk...tak naya setakat cam nangka busuk okis lagi tapi mau nya lebam sana sini...parah aku menjawab ngan papa dia

cepat cepat aku soh MAID aku watkan susu dia sebab kompom kang aku angkat sure melalak punya..mana tak tengah sedap landing kacau !!!! kalau aku pun mau aku baling bantal jeee sapa sapa kacau aku tengah tido, sedap sedap dok berangan jadi putri raja keee, mimpi jumpa mamat handsome kee..tertiba kena bangun...memang makan pelangkung lee jawabnya ...!!!!

TAPI tuu dulu aaaaa laaaa nii kalau aku wat perangai cam tuu mau LAKI aku kasi pelangkung balik heheheh


Budak niii memmang cam nii pesyen dia bila nak tido tambah kalau nampak muka aku lagi lee dia wat peel dia....
tak layan cian...kang mau terguling guling....akkkkuuu gak kena marah ngan papa dia....

so nak tak nak tadah lee kaki aku yang cam galah tuuu  wat tpt.dia nak landing...kekadang tuu bila kepala dia kena tang tulang kaki aku perhhhhh jenuh gak leee aku pebetul balik kepala tuuu tp part tuuu lee yang jadi port paberat dia....asal aku kalih jee mau dia jaga.....payah sungguh....

cian anak aku, tapi nak wat cammana kan....ngan MAID lom serasi lagi....takan aku nak lepak kt umah polak...iskkk

kahhh kahhh lam aku dok kalut tuu sempat gak aku soh Zidane gi naik atas ambil galaxy, aku nak snap...soh besar leh dia tatap balik ....sure terpegun nya laaa.....

lam dok seriau tuu sempat gak aku MMS kat papa dia...haaaaaa nii anak sapa laaa niiii...????????



nii satu lagi paberat dia gak..teddy tuu da kemestian da tuuu bila landing atas katil aku ......!!!


2 comments:

  1. hee..lawaknya dia...boleh gitu ye..

    ReplyDelete
  2. "hehe,kelakar lah gaya tidur pesen apa tuh..."

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...