Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, July 28, 2011

conTenG JanGan Tak ConTenG.....

aku rasa lam blog aku niii budak kenit nii memang tengah HOT, tengah FOFULAR....
ari ari ada jeee kisah dia.....yelah dah dia jee dok umah....senang leee aku nak snap muka tomot dia setiap kali aku sampai umah...

pulak tuuu ada jeee hobbiessss dia yang wat aku ..."ternganga"

tak caya jom tengok...

Budak nii pantang jumpa pen....samaada secara sengaja or tak tersengaja....so she'll turn into a tattoo artist! Look at the pictures below...yes, she drew on her own hand. My walls (and my floors too) are covered with her 'masterpieces. 

Jenuh aku nak memadam balik....hanggin aku satu badan....sampaikan terpaksa lee aku tinggalkan note kt blog ana suzana yang fofular tuuu nak check cammana nak ilangkan lukisan kt dinding umah aku tuu.....bawah tangga, lam bilik....hissss memang menambah kan keja aku jeee budak sorangniiii...makasih yaaaa ana!!!!
Mulalee aku nak pasang angan-angan nak skoll kan jee dia cepat sikit...cam abang long,kak ngah & abg chik dia....opsss ada kee skoll yg ambik bdk 2taun niii.....heheheh

cit selambar jeee...penat air liuq aku membebel...sepatah haram dia tak dengar...hisssss mau kena piat telinga tuuu kangggggggggg

Malam selasa arit uu aku ada wat makan makan sikit sambut besday dia.....nanti aku tempek gambar lagi yeee.......

2 comments:

  1. tu namanya creativity. Kena dipupuk tu Sue. Jangan ditegah..hee

    ReplyDelete
  2. @Yan
    adusssss akak part nak pupuk minat tuuu payahtuuuu abis segala dinding kang jd art!!

    ReplyDelete