Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Friday, July 8, 2011

MAID aku lari

Kalau ikutkan hati aku nii mmg aku malas nak ambil lagi, tapi mengenangkan my lil kenit shazleen jeeee kalau tak tak kosa aku!!!
MAID aku lari
yaaaaa ari RABU 6-7-2011
pepagi aku bangun bilik ngan kain baju dia da kosong

Tapi kali nii aku tak marah pon
aku RELAX jeee

so masa laki aku gi hantar budak2 gi skoll sempat lee dia bersoal jawab ngan security kt area aku tuu
upanya maid aku lari berdua...
so aku pon gi leee tetanya jiran tetangga MAID sapa yang lari

opsss upanya selang sebuah dr  umah aku....
aku mmg da agak da...sbb dr.ujung umah aku kiri kanan mmg MAID aku nii dok hasut soh lari...
tapi ada MAID yg baik yg tak makan hasutan dia...

Biarleee aku rugi sikt dari aku rugi banyak lagi 
SEBAB
maid aku nii datang mesia bukan nak keja tapi marah kt laki dia, sebab laki dia bawa balik BINI baru kt umah dia
so NIAT dia datang mmg nak KAWIN lepas tuuu pantang nampak laki mula laaaa wat perangai....

Indon contractor umah sebelah pon dia gi layan, India muslin yang datang umah aku repair almari kasut pon dia kata smart, security aku pon dia kata gantang...nak berkenalan....!!!
LAKI aku...haaa nii dia lom bagi komen lagi...kalau dia bagi mau aku pelangkung dia..time tuu gak aku hantar balik heheheheeh....
*(tp takkan dia nak bgtau aku kan, mmg cari nahas leeee) 
aku gi keja, dia gi meronda dari satu umah ke satu umah...
dok jadi"ahli tingkap"
lepas tuuu  
yang awat aku penat sebab aku da penat tengok dia ari ari lepas mandi mesti berkemban lam umah aku, 2,3 kali aku sound ok...lepas tuu wat balik...GILA kee apa!!!

so NOW ni aku minta tolong MIL aku temankan my lil kenit tuu..sementara agent nak cari ganti

aku da cakap kt laki aku tak mau MAID, aku da menyampah 
tapi laki aku niii pulak risau kan aku takut tak menang tangan nak kelola umah,ngan keja, ngan anak anak lagi

 Harapnya yang ganti nanti datang ngan NIAT nak keja leee...
 


7 comments:

  1. ish3... macam2 cerita ngan MAID ni kan kak sue..
    harap2 pasni akk dapat MAID yg x brmata keranjang la yer..

    ReplyDelete
  2. mcm2 kan.. bab berani berkemban tu mmg tak boleh jd tu.. bahaya oooooooooo

    ReplyDelete
  3. mmg tak sedar diuntung maid sekarang. kalau kena pelangkung nnt kita plak yg kena..

    ReplyDelete
  4. "oo mcm tu pulak buruk perangai dia..kalau camtu baik lah dia lari...harap yg baru nnti ok.."

    ReplyDelete
  5. Niat awal2 dia pun dah tak elok iskkkk.... kat sini pun ramai maid lari...musim kot...

    ReplyDelete