Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, February 13, 2012

Bentong....Thailand....part 2

Meh sambung lagi..

Lupa pulak nak letak signboard kedai yang kitaorg LUNCH

Lepas makan sempat lee pusing pusing town BENTONG ngan ditemani kekawan abang ipar aku .....nak harapkan keta aku ngan kakak aku alamat tersesat lee kitaorg....!!!




Kenit nii buat Mezium macam umah sendiri...
Basikal lama.....sempat lagi tuuu

 nii suka hati jeeee di "menongek" nasib baik tak kena marah ngan petugas kat dalam tuuu ..heheheh

Me & anak anak buah
 
Lam sini ada tangga  nak ke puncak....alah alah flat 5 tingkat tuuu so beloh tengok View Bentong dari sini...



Apek nii lepak betul betul depan mezuim Bentong....tengah mengayam bubu alah pukat nak tangkap ikan tuuuu......murah jeeee RM10hinggit...tak beli pon....sebabnya yang dia dok buat tuu semua orang da tempah....

aku pon musykil gak apahelll leee laki aku snap mukanya bukan hasil tangan dia.......tapi kiranya ok lee sebab laki aku suka snap potrait lagi dibandingkan ngan sekitar....lagipon dia bukan nya nak taruh lam blog pon...aku jee suka suki paksa dia snap....nak taruh lam blog...!!!!  
Payah sungguh ada anak kecil niii....tak de masa lee aku nak berpoya poya sesuka hati nak snap picture sesana sini...harapkan ikhsan laki jee....
tapi ok lee janji hasilnya menarik & tertarik...


Saja nak tempek sikit hasil tangan laki aku ....


View on da way nak balik.....


4 comments:

  1. Cantiklah gambar gambar pemandangan tu... macam photographer pro aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak berjinak jinak kak ita..anyway thankssss....

      Delete
  2. cop2...rasa mcm terkonpius plak...tmpt ni kat mana sbnrnya?? bentong,pahang or betong, yg dah dkt thailand tu..?? tgok no phone kat kedai yg akak mkn tu mcm bkn kat msia...hihi...sekadar bertanya je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...