Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, February 8, 2012

Buah Longan Belakang Umah...



 DA BERBUAH..............Tunggu nak masak...lepas tu bole lee ngap...ngap....masuk mulut


Kalau tak silap 2nd time da merasa buahnya...best!! isi tebal & manis gitu....


kalau ada rezeki harap harapnya this time sempat lee merasa sebelum dikebas mat mat bangla yang dok potong umput..!!!




Selain pokok longan aku tanam gak pokok mempelam ngan pisang, pandan,serai,daun limau pulut...alhamdullilah betui kaannn berbakti pada tanah hasilnya memang lumayan.....

terimakasih gak pada arwah bapak mertua aku....nak harapkan aku yang tanam ....hissss alamat tak merasa leee..sebabnya tangan aku nii jenis panas...asal aku tanam jeee sure tak menjadi..

pernah tuuu pokok cili padi yang aku beli siap siap da naik cantik ...ubah jee pasu 2,3 hari terus mati...tak de rezeki so tiap kali nak cili padi aku cari jee kat pasar....

my kenit

6 comments:

  1. Terliur nengok buah longan tu, sure sedap. Thanks follow, akak dah follow balik ni.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Okis sis..nnt da masak sue roger key....

      Delete
  3. puas hati bila pokok yg ditanam mengeluarkan hasil kan??

    ReplyDelete
  4. teringin nk bercucuk tanam...tp apakan daya rumah ku tak de tanah...

    ReplyDelete