Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 20, 2012

Upin & Ipin Special Appearance

Aktiviti weekend kami jumpa Upin Ipin !
di Klinik Menara Bukit Jelutong sebabnya Klinik tuu celebrate 5th.Anniversary.....
 
jom layanss
 Punya leee ramai orang time niii...especially budak budak leee....masing masing tak lepas ambil peluang nak bergambar

yang siKenit Shazleen ingatkan berani leee nak dekat....huhhhhhh nampak jeeee uoin ipin terus menjerit...lol...aku ingatkan berani...sebabnya dia yang extreme excited bila nampak banner upin ipin kat area umah  tuuu.....so aku ingatkan alah alah berani leee...heheheheh 


 Sebelum tuuu sempat lee pusing pusing tengok booth booth yang ada.....ada jual vitamin, alat solek, susu....macam macam leee....aku pulak main lalu jeee tak sempat pon nak membelek bagai....ngan anak kecil lagi so tentu tentu payah sokmo...!!!
 Booth upin ipn pon ada.....patung tuu dia dah aim lama dahhhh aku jeeee bo layan..bukan apa segala mak nenek bear's ada kt umah...!!walaupon aku memeng teringin nak membeli sebenarnya...!!!


 Sand Art.....pree jeee..so buat lee diam diam kat tepi situ....




 Sesambil tuu aku ambil kesempatan buat checkup....
bload test,lung test,BMI,lupa da aku apa lagi........semuanya pree....!!!

 


 Owner KLINIK MENARA, Dr.Rasol tengah speech pasal Diabetes




1 comment:

  1. Semlm pergi sini, tak tau pun ada majlis ni . Tu pun sbb nk singgah 99 beli susu. Tapi tak jumpa pun upin ipin, masa dtg tu dah pkul 4,ada game rebut kerusi tak silap. Sekejap je pun, sbb plan nk blk rumah mak. Klu tak mesti jumpa kan..

    ReplyDelete