Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, June 22, 2014

Jumpa Doktor Gigi

1st time bawa kenit Shazleen ni giDental,bukan dia saja semua aku hangkut sekali ...ada yang cuci gigi,cabut gigi and check gigi.
Semua sekali RM160. Doktor ni memang favorite aku kat Kampung Pandan.
Bosan menunggu





Macam macam xtivi kami tuu yang tak lekat kat BJ tuuu..hmmmm ins sha allah next yes dah balik bertapa kat BJ.

No comments:

Post a Comment