Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, April 21, 2015

Penangan AYAM MADU

amboi bukan main sedapnya kalau dapat makan ayam bakar madu...nikmat kalau dapat ratah gitu jer..mentang mentang dia sorang sapa pon tak kacau....apa lagi mkn sepuas hatilaaaaa.Nyum nyum...nyummm...bukan setakat jilat bibir, sedap hingga menjilat jari....gitu haa nampak penangan ayam madu RM1.70 seketui....mahai gila..tapi sebab dia perap sehari semalam kot...kiranya aku kena pejam mata laaa kot....tapi kalau hari hari mau aku fengsan......!!

masa kat Miri ari tuu tak pandang pon...kalau pandang pon aku tak bagi haaaaa (gelak jahat) entah tak kena ngan tekak aku....sanggup aku bertekak ngan dia....!! tapi kat sini hadoi laaa tak larat nak bertekak...mulut dia kalah mulut aku..macam macam teori dia bagi...macam2 alasan di hujah...last last mak pasrah!!!!.......



Great Eastern Takaful : i-Great Damai (Medical Card Takaful+ Pelaburan)

i-Medik (Medical Card Takaful)
  1. Lindungi kesihatan dan keperluan perubatan anda dengan rawatan sebelum & selepas kemasukan hospital, perbelanjaan pembedahan dan rawatan pesakit luar dengan medical card takaful kami.
  2. Ada juga mendapat pampasan jika anda mengidapi 36 penyakit kritikal.
  3. Sekiranya anda diwadkan didalam hospital, anda akan menikmati manafaat tunai harian bagi wad normal atau 2 kali ganda manafaat tunai harian untuk kemasukan Unit Rawatan Rapi.
  4. Dan juga Pengecualian sumbangan bulanan untuk pemegang polisi jika berlaku penyakit kritikal @ hilang upaya, anda tidak perlu membayar caruman bulanan anda tetapi  perlindungan diteruskan.kerana perlindungan anda dibayar melalui Dana Tabarru’ kami.

Perlindungan
  • DD (Kematian)
  • TPD (Lumpuh Kekal)
  • CI (36 Penyakit Kritikal)
  • EPCC (Early Payout CriticalCare Rider)
  • ADD (Kematian akibat kemalangan)
  • AMR (Klinik luar)
  • CABX (Comprehensive Accidental Benefit Extra)
  • i-GrEaT Income
  • iMedik – Medical Card Takaful
  • Hospital Benefit (RM 50 – RM 500 bergantung pada gaji)
  • Khairat Kematian RM 2000 bagi setiap polisi.

  • Early payout critical cover sebanyak 25% dari jumlah sum assured. 
Contoh, jumlah sum assured ialah RM50,000. Apabila pemegang polisi menghidap kanser stage 1, 25% dari RM50,000 iaitu sebanyak RM12,500 akan diberi kepada pemegang polisi (yang pertama di Malaysia mempunyai pakej seperti ini.

Kebanyakan produk takaful yang lain hanya akan memberi wang pampasan pada kanser stage 3 sahaja).
  • Pengecualian cukai pendapatan.
  • Car Assist Programme ( 24/7 servis kereta rosak atau tunda kereta ke bengkel)
VISIT : suhailasudin GreatEastern Takaful FOR MORE DETAILS


No comments:

Post a Comment