Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, April 19, 2015

Kuih Lompang Pandan lagi


Siap untuk minum petang, sebab ari ini memang tak da plan nak keluar tawaf kawasan so aku siap siapkan terus minum petang senang....heee cuma petang sikit aku nak goreng pisang jaaa..nasib cheese dah abis kalau tak harus aku buat goreng pisang cheese..!!!!  Makin duduk KL ini makin menjunam diet aku.....

nak kena cari Shaklee laa juga ......

Oh pada yang nak resepi tengok sini......masa buat kat Miri ari tu.....

No comments:

Post a Comment