Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, May 21, 2015

Teacher's Day Genius Aulad ~ Nurul Iman

Fridge Magnet
Chocolate Bar

Esok sambutan happy teacher's day kat Genius Aulad, awal awal lagi dah sikenit ini ingatkan aku nak kasi gift kat teacher & nak bawa pot luck untuk makan sesama kekawan & teachers....

Sebagai penghargaan aku order laa Fridge magnet ni buat cikgu cikgu ...haaa siap taruh nama lagi...buat kenangan yelah next year dah standard 1 tak jumpa dah cikgu cikgu yang comel lote semuanya....

Alhamduulilah & thanks teacher !!



 JASA MU TIADA NILAINYA!




No comments:

Post a Comment