Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, September 26, 2011

My LuNcH....


LuNcH aku ari niii

bukan sebab DieT kee hapa..sebab RoTi pon mengemukkan tapi still tak sempat nak mengadap makanan

bukan juga tak sempat masak pagi tadi...sempat aku siap wat sambal telur & kari ikan tenggiri

tp still tak sempat nak mengadap makanan...ari ari pon cam tuu gak....so telan jee apa yang ada janji kenyang.....

pada aku tugas pada anak anak lagi penting dari makan
aku ada 1jam jee nak uruskan anak anak aku pegi & balik skoll so...

alHamDuliLLaH



2 comments:

  1. Assalamualaikum Sue..bila bc n3 ni teringat zaman keja dulu2, mmg terkejar2 uruskan anak, selalunya tak sempat nak lunch. kalau bwk keta tu cm nak race F1 je rupanye...kenangan manis bila diingat2kan balik... :)

    ReplyDelete