Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, September 20, 2011

opEn HouSe - at my sister apartment

Sabtu lepas berkejar kejar aku ....mana tak tertiba kakak aku yg kt PB nak turun KL nak wat makan makan tuk family member kt apartment dia....
aku on jee...tertiba dia soh aku pulak yang masakkan tuk 40 orang jemputan..mak aiiii....aku dah lee tak de MAID sapa nak mengofferkan diri nii nak tolong potong bawang....

tak tulonggg cian....,tp kalau tulonggg...aku lagi cian kt diri aku ..heeee ..last last..ON jeee ngan syarat menu aku tetapkan...heheheh 

so menu ari tuu
nasi tomato, ayam masak merah, mee jawa , triffle & kuih talam jagung
(gambar tak da,huwahhhhh sanggup anak buah aku tak close up)

sebab cuti panjang so aku adjust adjust lee mana nak masak dulu ..kiranya smooth leee..sempat lagi aku layan movie ari khamis tuu ngan budak budak kt 1U "the smuft"

ok aaa..best tuk budak budak...sempat lagi tuu anak aku sogok suh sambung movie "the cars" pulak....manyak cantisss....
balik nak masak da niii....


 Juadah....ayam masak merah,jelatah,mee jawa, buah buahan, satay, nasi impit,ketupat palas
 (aku tak sempat nak makan pon) kebetulan aku sampai lepas maghrib...so aku sempat jeling daun palas yg da tak de isi.....woiiii sedissss ooooo


bukan rezeki aku ....sapa soh lambat kan...heeee
sebenarnya aku penuhi jemputan jiran jiran kt BJ dulu, lepas tuu terus ke Kajang then baru ke Ampang....time tuu pulak ujan lebat, jalan cam siput....nasib prot da penuh...kalau tak mau aku nangis....!!!!


.
santap sebab gambar menu yang aku masak tak da !!!!
nangis aaa penat tau masak!!!!


Masa akusampai ramai lagi tetamu didalam dan diluar umah pon ada...maklumlaaaaa apartment....mana nak buat semua sekali harung....janji semua jemputan selesa & happy...

 anak anak buah yang alah alah malu malu kucing...
terperap hampa semua nuuuu...nii kalau mak mertua tengok kompom turun saham ..heheheh

 aku suka gambar nii...nampak aku slim jeee...
(cittt perasan lee tuuu)

 Ngan kakak kakak aku ....aku paling bongsu oooo...tapi paling tinggi lam family...gamaknya masa arwah mak ngandung dulu makan beras siam kot..heheheheh

"welcome aboard"
time nii aku baru sampai....tuu perli aaa tuu 
siap snap gambar aku.....


Gaya budak nak tido...ini laa gayanya kalau dia nak tido sama ada menonggeng kat kaki aku or usap tangan aku sambil minum susu 

gambar open house umah kekawan aku tak sempat nak upload lagi...bukan aku tau...laki aku aaaa...rajin tangkap tp malas nak transfer lam NB...sok da basi ceta baru lee aku terhegeh hegeh nak update...takpaaa sekurang kurangnya ada kenangan....







5 comments:

  1. mcm mane pic tue nampak kurus...
    badan pon xnampak akak...
    heeee...

    ReplyDelete
  2. seronok kan berkumpul ramai2.. bahagia je rasa.

    ReplyDelete
  3. "seronok dpt jumpa ramai2 sekali sekala...mmg happening..."

    ReplyDelete
  4. Kak Yan & Pia....alhamdulilah..mmg best

    ReplyDelete