Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, October 5, 2011

Kawan-Kawan & Makan-Makan


alhamdullilah, walaupon syawal da berlalu tapi kehangatan masih terasa.....walaupon raya da abis tapi alhamdullilah still lagi ada jemputan yang bukan setakat makan - makan tapi yang pentingnya silatulrahim

Walaupon memang buzzzy sikti sabtu tuuu mana tak sebok ngan paperwork kemahiran hidup si ain ...tuk persedian PKSR2 mana tak kali nii ngan 
tajuk : perkhimatan & kemudahan awam
habis dikejannya aku laki bini soh tangkap gambar bomba laaa, toilet awam laaa, bas, LRT,sekolah, universiti, masjid, spital...nun sampai ke bangi, serdang laaa kitaorg merendekkk... heheh apasal area bangi.....sebabnya ada jemputan "open kedai" nii kawan laki akulaaaa kiranya da success da ada kedai makanan sendiri so kiranya buat makan makan kt kedai lee..tuu yg aku kata open kedai tuu heheeheh 

Lepas ke bangi terus balik..nak tido dulu....letih oooo da lee dari subuh tadi aku dok mengemas umah,membasuh bagai..... 
so petang sabtu tuu baru sambung balik gi skodeng gambar gambar..& terus berhajat nak terjah memenuhi jemputan makan makan kat umah " sIs YaN "
 

borak time...haaa tengok tuuu sampai lupa mana pi anak anak ...
tuan umah ..ampun yaaa kak yan xnampak muka.....heheeh 
kalau nak tengok gambar yang lebih beretika sikit yang alah alah posing cun cun tengok kt blog tuan umah yeee...
 


so bila golongan mak mak sebok berborak, mengupdate perihal memasing...part paling best kashmir (kak yan)...wahhhhh memang marbelles...wish for u kak yan for impian menjadi nyata....haaaa apa lagi anak anak pulak alah alah anak ayam aaaaa berselerakkan membawa diri memasing....
uitttt umah orang tau....bukan umah sendiri
siap posing sambil main piano lagi
ampun yaa sis....!!!anak anak hamba dok bayangkan cam umah sendiri kot...issskkkkk da lee pestime terjah 
(kak yan jangan serik jemput lagi tau)

posing iklan "darlie" kot 

lastly thank yaaa sis for the lovely invitation...
paling best opor ayam memamg marbellesss..terangkat...
& alhamdulilah walaupon memasing pestime jumpa tapi macam da kenal lama... moga bertambah rapat..seronok bila dapat ramai kawan nii sekurang kurang nya dengan berkawan dapat menghilangkan stress...so sapa sapa nak berkawan ngan sue JOM...jangan malu heheheeh  

p/s: credit to my paparazi..baru jee kutuk kat entry sebelum nii da berpusu pusu email gambar aku terima....heeee nasib baik terkutuk sikit jeee tadi...ampun yaaa b.....!!hehehh l kan modelling u tuu yg nak cepat cepat gambar tuuu hehehe

1 comment: