Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, October 19, 2011

Happy 11th.Birthday


Uittt anak bujang aku da besar upanya...next years dah UPSR..I can still remember when he was born and it feels like yesterday. Yes, times flies, but the memories last forever. The memories he has given me and others will last a lifetime, some funny and some serious moments But he is the best thing in my life....l LoVe U

 Nama:Muhamad ZIkri Helmi B Amminuddin
Besday:19-October-2000 Time:4.39am

(after 9 bulan aku kawin...., masa kawin mmg aim nak cepat cepat dapat nak anak ...heeee gatal sungguh nuuu tapi tuu aaaa doa kami laki bini dimakbulkan..sebulan jeee kawin aku dah preggy....ya bedabeduuuu....alhamdullilah..sebabnya masa ari nikah tuu aku tak lehh gimasjid...tak leh masuk beb..senang kata aku period time tuuu so itu yg terus aim nak baby awal awal tuuu...so kiranya masa kenduri umah laki aku da bunting pelamin sebabnya lepas sebulan baru wat majlis kt KL time raya cina....esok tuuu lepas kenduri terus jeee cabut gi terangganu....tak sempat aku nak basuh periuk belangga kaaa hapa kaaa....terus jee laki aku kejan soh siap..kat sana baru perasan aku cepat penat,asyik nak melantak jeee...lepas tuu muntah muntah......balik KL baru gicheck & YEZZ YEZZZ....mak bapak aku aaa paling happy!!! so umur Zikri sama aaa ngan tahun anniversary aku.....senang nak ingat!!)

Berat:3.28kg Normal

Masa memula masuk sekolah aku laa yang paling risau sekali sampaikan toliet tak berlampu seminggu pon aku di komplen kat gurubesar bukan apa cian kt budak budak darjah satu...apa lee yang diaorg tahu watkan....kang tak pasal pasal basah jee seluar lam kelas lagi naya....tapi memang pestime anak aku masuk sekolah nampak sangat kekalutan, kerisauan,ke"panic"an aku ...hehhhhh

Tapi NOW da ok....paling best tahun 2 time aku kt spital menziarah arwah kakak aku ...tertiba zikri tepon lepas balik sekolah....siap soh aku teka lagi dia dapat peksa no.berapa....akukan suka menyakat..terus aku cakap no.last kot.....last last dia malas nak soh aku teka...terus dia cakap
"ibu,abang dapat no.1 dalam kelas"
time nii aku memang happy sangat,arwah kakak aku yg tengah sakit pon senyum jee....maklumlaaa anak buah dia yang paling rapat..

So alhamdulillah dari dulu sampai sekarang dia memang membahagiakan aku & ayah dia....
dia laaaa perangsang buat adik adik dia...ain,zidane&shazleen

Happy 11th birthday Zikri Helmi! May you grow up menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan akhirat, dan kepada agama, bangsa dan negara, insyaAllah.
I love you with all my hearts son. 

So abang sabtu nii baru kita celebrate ok....so NOW good LucK for you final ExaM....


3 comments:

  1. hepi bday zikri.. dah besar dah anak akak.. kejap je nak jadi anak bujang. hehe

    ReplyDelete
  2. heppi besday wat zikri moga panjang umur n murah rezki!!!... hensome sungguh anak bujang sue ya...

    ReplyDelete