Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, October 17, 2011

Kuaci & Window sopping


Jom layan KUACI.........mmg berhantu tul...susah nak stop sehhhh nasib baik ari ni meeting aku tak masuk heheheheheh....kalau tak mau aku ajak big boss layan kuaci gak.....heheheh

sambil tuu meh kita layan gambar masa aku gi melawat SOGO sabtu lepas.....rasanya SOGO mmg awesome...memanjang sALe..


Rezeki aku aaa nak menyinggah kat sogo tercapai gak.....nii semua keja siZidaNE aaa ajak aku gi chow kit repair heli dia yang tak leh nak terbang tuuu...so lepas dari Chowkit aaaa terus aku menyelit kt sogo sebabnya  laki aku ari tuuu gi ReUnion kekawan dia masa skoll dulu.....so kesempatan yang ada tak leh aku nak tolak!!

tapi aku tak sempat nak borong apa pon sebabnya baru jee nak belek purse..laki aku sms kata 
"on da way nak balik.... "

hanya sempat beli menan sikenit nii jeeeee
 stroller...haaaa sampaikan nak tido pon dia angkut benda alah nii sekali


 & dia nii suka sangat wat koleksi water container

and as usual MMS pagi niiii

hehehehhehehe

heheheheheh




best aaa makan kuaci niiiii....


4 comments:

  1. masa memula dulu memang suka ke sogo esp bila grand sale.

    sekarnag dah tak sanggup. lotih..

    ReplyDelete
  2. "kuaci mmg best kalau layan..tak leh nak stop..kitarang kalau ats keta otw balik kg mmg tak mis punya..sekali ngan kacang ngan yin tu...~eh,nama pun pompuan kan..tak dpt shopping dpt window shopping pun dah ilang stress kan btul dak sue?.."

    ReplyDelete
  3. @Pia
    tul tul tuuu pia..mmg best....tp sure lepas tuuu nak kena vacum keta....hehehe...past WS paling berkesan kan pia ilangkan stress....hehhhhh caya laaa.....

    ReplyDelete
  4. @Yanhaaaa dulu zaman muda moda...mmg cergasss jeee

    ReplyDelete