Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, October 24, 2011

time to CeLeBrate mY bOY...

baru menyempat nak celebrate besday anak bujang aku sorang nii, 19-10-11 ari tuu aku beli kepci, cake bagi adiah jeee and sambut kat umah ..maklum aaa final exam pon lom abis lagi so sabtu tadi baru berkesempatan..cadangnya memula nak giBangsar umah MIL...alih alih MIL aku da ke PD diangkut abang ipar aku..kalau tak leh join ....
Peberate budak nii memang western so memang tak de pilihan aaa kalau aku nak makan tomyam kee apa kaaa so this time kiraorg terjah tempat baru pulak....kalau ikutkan pilihan besday boy siang siang dah pilih "cHiLis"

Excited gile aku masa baru sampai area nii....banyak gak sopping complex dia...cozy jeeee...

MeatWorKs, SolAriS Sri HarTaMas
View cantik waktu malam...

Layan gambar


Besday boy yang t-shirt kaler MERAH tuuu.....yg terover yg depan sekali.....ngan jelingan...suka sangat kepala tuu dok terteleng teleng.....

aku tau leee tuu pintu apake halll laa snap nampak tiang tuuu.....hehhhh
This one NIcE, time nii anak dara aku nak gi tiolet...heheehh sempat lagi tuu soh posing



FriEd - RM 12.00

RiNg OnIoN - RM 12.00



SpArE RiBs - 3 E RM50.00

Gambar nii kureng menarik sbbnya aku snap guna Galaxy jeee...tak menyempat nak "ngap"

1/4 ChiCkeN RoAstEr - RM 20.00

T-Bone RM45.00

Meatworks Gemas Classic Burger @ RM28
Gambar tak cantisssss......aku guna galazy gak niii !!!


BoNe iN FiLLeT RM69.00
so total semua RM 328.05

Masa balik pulak terserempak ngan accident...2,3 keta depan kitaorg...terus laki aku stop nak tolong...sempat lee aku snap....yg ngeri tuu ada orang atas tayar keta...
so peringatan pada kekawan

HaTi - HaTi seMasA MeManDu yaaa...
mulakan Ngan BismIllaH & AyAt KurSi moga Kita Semua sentiasa dilindungi...aMiN


1 comment:

  1. wah terliur tgk menu semua nih .. kak sabtu tu sy lalu NKVE xcident gak kete .. jenuh jem dkt 45 min ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...