Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, October 5, 2011

Ceta Semalam......

Sebenarnya aku nak selitkan pasal "Jemputan makan makan" sabtu lepas...tapi itu laaaa bila paparazi nya adalah laki aku ...so kena lee tunggu dia transfer dulu semua gambar.....baru sedap berstory morry bila ada gambar...

Sementara tuu, semalam aku tak masuk opis...opsss bukan ponteng tak de slip okiesssss aku MC dalam erti kata sebenarnya...actually dari senin lagi da kena flu...seram sejuk cam nak deman...so time lunch tuu aku da giklinik ambil ubat & MC ...yehaaaaa...
balik umah, makan ubat terusss bommmmm..membuta sampai petang
siDiva pon aku soh kakak aku yang ambilkan...malas nak keluar da kalau masuk umah...


so semlm bila rasa badan da kebah sikit.....pepagi bangun cam biasa siapkan apa yang patut, masak, kemas umah......opssss aku sempat wat nasi lemak lagi tuuuu & pestime laki aku tapau kan bawa gi opis...padahal da makan kat umah.....
(hehhh kompom buzzzy tuuuu tak sempat nak LUNCH itu yg main tapau... )

Lepas jee semua anak anak aku gi skoll..aku pon menjongkit lee merayap ke1U...
ngan budak kenit nii buat peneman....

"ok come ibu kita tengok information dulu "
heeealaaaaaaa....cam lee leh nampak...padahal kosong jeee kt papan tuuuu...baru lepas renovation...
so memang lain sangat...nampak tersusun... orang pon tak ramai...sebab semuanya kt opis time niii aku jeeee merayap padahal doktor soh dok umah MC..heheeheh 

budak nii memula aku lepaskan jee berjalan sendiri tapi masyallah abis satu 1u dia wat cam umah sendiri.....

 
Terus aku sumbat dia lam stroller....aman sikit....

 
sempat lee aku rembat 2,3 pasang baju ...
lepas tuu terus aku balik kang kalau lambat takut pulak jem time orang balik opis...
sampai jee umah, sikenit da siap mengamuk

haaaaa ambil kau...lapaq punya pasal...tuuuu tengah hirup sup nasi ayam ....


nii aku snap guna hnpn jee....malas aku nak guna kemera laki aku..kang nak kena setting laaa apa leee...snap guna hnpn senang sebabnya sentisa kt aku....heheeh 

haaaa sebut pasal hnpn....
aku da add in waiting list baru

walaupon da ada "galaxy tab"
tapi aku tetap terpersona hat nii bila tiap kali aku lalu nkve dok nampak banner....terus aku kagum....!!!!heheheeh


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...