Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, October 27, 2011

Curang !!!!




Nasi Da jadi bubur....pekung da bocor....haaaa ambik kau....tuu leee tuhan da jadikan isteri niii naluri dia halus kalau ada jeeee tak kena sure dia leh rasa punya....
nii perihal kawan aku ...bukan lee aku nak ceta keburukan orang tapi aku nak bagi tau  hargai leeee apa yang ada depan mata....

kawan aku nii lelaki ada affair ngan budak satu opis, yang terkantoinya bila bini da tahu....bila duit belanja dapor pon tak mampu nak kasi ngan senang atinye menyara affair dia...beli pil kurus laaa, beli baju laaaa......paling aku terasa bila bini dia cakap baju raya anak anak pon xterbeli......tp yg aku tau affair dia dapat baju raya rm250......hehhhh cammana tahu sbb affair nii suka bercerita tentang keistimewaan dia pikat jantan.....(perhhh bahasa aku tak hinggat)

apa lagi bini ajak bersemuka laaa ngan affair dia tuuu...paling sedisssss bila affair tuu cakap yang silelaki niii dok menceritakan keburukan bini pada dia itu yg wat dia cian bangeeeet....da leee pegi sama sama , balik sama sama....lepas tuu  bini call xjawab tatup tepon...last last tuhan tuu maha adil...haaa hampek kau.....

as kawan aku doakan laki bini nii kembali bahagia....buang yang keroh ambil yang jernih
pada "PENGAcAU" bawa bawa lee insap....tak kemananya.....nii bukan pestime dia kena serang so bawa bawa leee masuk sikit "keinsapan "tuu lam diri.....






4 comments:

  1. hmm.. sabo je la.. harap2 kita dijauhkan dari perkara mcm ni kan kak.. nauzubillah..sy percaya kat laki sy, harap2 dia tak merubah kepercayaan sy kpd nya :-)

    ReplyDelete
  2. @Suliana

    haaaa tutuu sama sama lee kita mendoakan agar kepecayaan tuu milik kita......amin....!!!!!minta simpangkan!!!

    ReplyDelete
  3. "itulah modal lelaki yg nk main kayu 3ni...cerita keburukan isteri..mcm2 keluar..huhu...sakit mata memandang sakit lg bahu yg memikul kan..kesian kt bini laki tu yg kena tipu idop2.."

    ReplyDelete
  4. eemmm.. small world. nak hide kot mana..

    ReplyDelete