Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, November 14, 2014

Breakfast di Ipoh Kopitiam, Miri

Hari ini aku berdua dengan sikakak hantar siadik ke sekolah...semalam last day sekolah untuk Ain,siap dapat buku teks semua so pagi ni apa lagi  macam macam plan laaa dia reka cipta...

Lepas antaq Iman untuk reharsal graduation kinda diPustaka Mini terus kami plan nak breakfast awalawallagiaku dahingatkan siAin no more SSR...selalu sangat bernasi lemak di Selera Rasa Segar (SSR) dah naik berlemak badan badan, nasib aku tak tergoda dengan nasi kalau tak jenuh...!!! Selalunya aku layan bihun goreng jeee or layan lemon suam kosong...!!!

This time kami breakfast kat IPOH KOPITIAM...klas kau nyahhh sampai Miri beroperasinya..

Kedai ini sebelah kedai mamak daun pisang kat central point Miri, Banana Leaf Rice..selalu sangat dahh pegi tak pernah masuk pon IPOH KOPITIAM niii...sebabnya kalau kat KL pon aku prefer makan kat tempat lain dulu kiranya last choice laaaa..tapi kalau kat Miri lain sikit tak banyak kedai makan so lets go !!!!





Cinta hati AS
Semoga membesar sebagai anak anak yang solehah

No comments:

Post a Comment