Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, November 21, 2014

ABC bertingkat tingkat


Dah laaa bertingkat tingkat, siap merah menyala lagi....hamboi kalah lipstick aku ai..!! Tapi itulaaa indah khabar dari rupa....indah rupa dari harga.....

Rasa langsung tak da....bertingkat tingkat sampai nak cedok bahan kat bawah pon payah silap cedok mau terbalik. ABC ini aku minum masa baru sampai rabu malam aritu kat KLIA2 sambil celebrate besday my friend. Sapa tau cafe unvle K ...haaa situ laaa tompatnya...betul betul depan jalan..!!! Harga lupa dah aii...dah tengah malam pon tak kuasa mak nak belek harga yang tentunya jauh beza dari pasar malam kan..haaaaa..sengal..!!

No comments:

Post a Comment