Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, November 17, 2014

Family Day SMEP

Busy sungguh sabtu hari tu mana taknya pepagi dah siapkan anak dara untuk Graduation walaupon baru 5 tahun kena gak join students yang 6tahun graduation..so nak tak nak layan jeee....(gambar gambar nanti yaa belom cilok dari camera lagi), handphone aku,  memang kong langsung semalam tak perasan gara gara siAIn laaa ni malamvsebelum tuu guna tak hinggat diri..lepas tuu lupa charges balik.

Petang pulak ada Family day opis hubs, memang aku gantung kualilaaaaaa...
kul 5.30pm kami dah terpacak kat KRP, ok laaa kids enjoy more siap ada games bagai dapat gift teddy besar, file and colouring book.

Lepas tuu acara penting apa lagi makan...makan...dan makan lagi....


Santap oooo depa ambik gambar ber2.
ada booth snap picture lagi!!! 

gambar banyak lagi,nanti nanti laa tunggu big boss transfer dari camera ke computer dulu, nanti aku add entry lagi...chiosss


haaaa selit sikit popiah sira.....siapa da mini dengan original lagi...ini balance kulit popiah yang buat aritu ....dapat mini sebabnya inti popiah dah abis so aku gulung laaa kecil kecil...senang ceta aiii lepas tuuucrup crap sambil layan ASTRO..

No comments:

Post a Comment