Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, February 22, 2015

BJ Masak-Masak:Ikan Siakap Stim Sos Plum & Sambal Sotong

Menu hari ini simple jaaaa...lepas antar zIkri kat Terminal Bersepadu Selatan (TBS), adoi aiii 1st time sampai "Jakun" pulak aku dah alah alah eport pulak. Kena ada boarding pass lepas tuu masuk gate sekian sekian..(lupa pulak nak snap tadi) kagum ..kagum...

Bas pagi ke Utara dengan Transnasional jee naik kat sini,kalau 3.30 petang or malam boleh naik di Hentian Duta or Pudu...Nasib 1st ada laki kalau tak jenuh berwaze laa aku...

Balik jaaa terus bersilat masak simple simple jee habuan anak beranak nak makan dengan anak buah sebelum pegi keja...

Ikan Siakap Goreng Sos Plum

Sambal sotong

Tadaaa... Dah siap! Menu paling simple. Main campak-campak je. Janji sedap!

No comments:

Post a Comment