Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 23, 2015

Nathan’s Famous, IOI City Mall

Sabtu haritu plan nya nak keBangsar saja bawa budak budak jejalan alih alih laki aku up sikit jauh...haa jauh laa sangat ingatkan nak bawa gi JB makan heee...alih alih kami ke IOI City Mall, Putrajaya. Bagi peminat burger ataupun sandwich, macam anak anak aku ni haa.. ada satu port baru di IOI City Mall....ada macam macam kedai burger ini kiranya salah satu laaaa...kami kesana semata mata untuk  Nathan's Famous boleeeehhhhhhhh....


Jom tengok gambaq ....


Nampak sikenit ini masa pegi baju tshirt oren jaaa....balik dah berjudah purple....nampak sangat aku kena pau dengan dia...sekali 2 dia rembat....tu pon ada hati nak 3 (purple,green n peach) tapi nasib peach saiz 6 dah abis kalau tak memang kopak mak oooo....


No comments:

Post a Comment