Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, July 28, 2016

Koleksi Syawal 1437/2016 & Throwback#2

1 Syawal 1437/2016
Tahun ni kak sulong aku beraya sekali..
Tahun ni cadang nya nak sedondon kaler hijau, last last pagi raya tuuu shusben turun tangga nak ke Masjid lol apa kes kaler merah pulak.....haaa rupanya ada problem dengan seluar baju melayu hijaunya...last last pakai laa juga 2nd baju raya..! Budak budak dah siap baju hijau malas nak tukar tukar bagai itu yang terus jadi 2 kaler ..haaaa tak paaa laaa pakai apa pun janji raya tetap happy kannn...
free style, budak kenit tuu tahun niii ok sikit snap picture bila aku ugut haa nanti teacher nak tengok gambar raya semua "sad face"..sebabnya last yrs semuanya dia tayang sad face so bila bawa picture kat sekolah teacher tanya haaa nganga tak tau nak jawab apa....
Mood Syawal ni walaupon dah hujung hujung, saya ambil kesempatan ni ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN

No comments:

Post a Comment