Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, November 4, 2010

kAsUT sPORt BaRu

Kasut nii aku baru rembat kt BaTa,KeLaNa JaYa.....so apa lagi dalam umah pon dia melaram nak pakai gak..iskkk sorang niiii susah sungguh!!!!

PinK KaLeR

Haaaa tengok tuuu orghang soh main menan bukan main stroller tuuu isssskk tak pasal pasal terbalik kang..

Budak sorang nii suka langgar laW tu pasal KeNit tuu pon selambar roCk jee naik gelongsor ikut stYle abang dia ..

SiKeNiT lain tempat,abang lain tempat..susah sungguh nak jaga depa nii upa nya..melilau aku dibuatnya

Sini upanya..last last aku angkut sekali main ngan abang dia...

heeehhhh bukan main lagi yaaa..mentang2 ayah outstation leh leee kita lepak kat taman kalau tak time nii ibu dah kelentang kelentung dok siapkan dinner,anak aku yang lagi 2 org tuuu jangan arap depa nak join sekali nama pon da besar so depa main cara besar lee pulak..PSP,PS2...haaa tuu leee jangan berangan lee aku leh ajak 2 orghang tuuu tulang jaga kat taman...nak soh keluaq ploh pon sosah...

3 comments:

  1. comelnya adik tuh.. geram. bab dia main gelongsor dengan abg dia, cute sangat.

    ReplyDelete
  2. @eiela heeehhh letih tuuu nak soh main sekali..asyik sikenit tuu nak wat hal sendiri je.....eiela akak follow, akak taruh blog wiala kat side bar yeee..leh dak!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete