Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, November 11, 2010

RuaNg TaMu dA KoSoNg....

Da seminggu da umah ruang tamu aku ni kosong......sesekali lapang cam nii beshhhhh gak...abis dilanyamnya karpet aku dek keja sikeNit Sha..(hussss sapa lagi yang berani selain dr.dia)....minta minta leee sempat siap seblm raya haji niii...adussss berapa ari jee lagi niiii.....+- arap2 En Zainal dapat pulangkan balik yaaaa.........pada yang dok tetanya apalee aku dok ngomel pepagi nii ..haaa baca story kat sini aaaaa....
SoFa AkU





Haaaa siap parking lagi porshe pink siKeNit tuuu kat lam umah....nii mmg sodah Lobih....


So bila kawasan da lapang,berbudak 2 orghang nii mmg layan abis....aku pulak tambah time ceta indon "CiNta & aNuGerAh" start mmg tak kuasa aku nak jerit..haaaa main puas puas...nnt sofa da datang jangan harap dapat peluang lagi main lam umah ..........ngan porshe tuu ibu taruh kt luaq..heee!!!! 

opsss porshe tuu aku baru beli gak tuuu last week...tuu gara gara siKeNit tuu da melalak depan kedai, terguling guling kt situ gak...iskkk "ayah tulunggg...tulonnnggggg" opssss laki aku gi service keta...!!! mau tak mau melayang dah RM99 hinggit aku tuuuu....

 
niii side View........haaaa siap terjengkit jengkit tuuu nolak abang.....adoiiii fening aku kejap.....haaa main...lepas nii gaduh siap lee kauorang...hehhhhh

Ssapa punya menan niiii !!!!
aku mmg pelik ngan anak bujang aku niii pantang ada menan dia lu nak try melaram....lepas tuu siap mengungkit lagi ...."dulu adik kecil-kecil ibu tak beli pon"...haaaa nak kena pulas telinga....yang beli motor bateri tuu hapa...iskk budak niiii...... 


2 comments:

  1. Hantar mana sofa?? Adam pun selalu suka naik beskal hannah...nasib baik tak meletup tayar :-D

    ReplyDelete
  2. Itu lee pasal..iskkk nak kata time depa xbeli tak gak....mmg jenis teringin nii sosah hehhhh..
    sofa sue antar kat en.zainal(puchong)lopa laa nama company dia....nnt sue cari kad dia balik..hehhhhh

    ReplyDelete