Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Wednesday, April 27, 2011

semalam P U N Y A hal....


niii story semalam tau masa Gaji time.......hehehhh pantang jeee gaji haaa mula leee macam macam idea mai bergolek..padahal...semua tuu nak kempis kan purse aku jeee...

haaa sebut pasal PURSE...haaaa purse aku tuu pon dan koyak, terkopek sana sini....dari last mth lagi aku dok sebok nak beli...tp tuu laa sapa nak bawa aku gi SOGO....???????

aku suka gi SOGO kalau nak rembat purse..sebabnya semua brand sekelomok senang nak pilih & buat perbandingan...selebihnya aku mmg kaki rayau heheeh....

tapi laki aku lee pulak malas nak layan...tuu yang sampai sekarang tak terbeli nii....ngehhh...ngehh sedih tau..!!!

hissss melalut lee pulak....so semalam lepas keja aku da plan nak gi PKNS nak cari baju kurung...minggu nii ada weeding tu yang kalut tuuu....aku bukan apa ..baju kurung mmg kureenggg bangett....(haaaa jangan kutuk tau) bukan apa kalau msk opis aku pakai casual jeee (opis aku best ooo leh pakai jeans,t-shirt walaupon telco company, kain pelekat, kain batik & short pants jee tak dibenarkan...yg lain ok jeee)

so aku lagi selesa pakai jeans jee tuu yang baju kurung makin susut tuuu..yang lelama lepas jee aku bersalin aku sedekah kan....!!!kureang sikit space lam lemari aku ...

Cari punya cari tak de yang berkenan..so aku tapau McD dulu kat anak anak aku...takut tak sempat nak masak.padahal lam otak dok plan nak singgah butik kt umah aku tuuuu....citttt...



 tengah aku memilih, dia pulak tak reti dok diam....nasib baik ada kakak aku tolong tengokkan..kalau tak mmg aku angkut dia bawa balik umah...

Butik nii ok leeee 2,3 kali gak aku keluar masuk sebelum nii cuma tak membeli jeee...bukan apa aku cuak tengok saiz dia....

upanya kena try dulu sbb baju tuu mmg saiz kecil tapi cutting besar..."UK saiz" kot heheh ...so semalam banyak gak lee kaler yang aku try bukan apa ambil saiz M,tangan senteng...maklumleee aku nii tinggi so kalau pakai senteng apa baran....wp pun terletak jee kt badan aku ....so aku try jee semua saiz L..besar sikit tapi kain ngan tangan tak senten.g..kang kalau pakai senteng orghang kata baju pinjam polak...naya jeeee


happy oooo cam lee aku nak beli kat dia selai....sorry aaaaa saiz Shaz tak de yeee....tunggu nak raya kot baru ada heheheeheh

 Deko lam butik, sedap mata memandang nak pilih baju pon senang....bilik persalinan pon besar leh masuk 5,6 orang sekali ...tapi adik beradik leee kang orang lain masuk sekali apa kes kannnn...

Bahagian nii aku tak singgah pon dok sebok tempat lain


Cantik cantik, tengah S.A.L.E

 Yehaaaaa....JOM BALIK
saya da lapar....nak "usu"....("usu" tuu susu yeeee kekawan)

hambek kau kena pegang tangan budak niii kalau tak abis disorok celah celah kain !!!! melilau aku berpusing, mana leh lawan budak 2 thn ngan aku yg nak masuk separuh abad niii heheheheh


Butik yang aku maksudkan 


 Baju yang berjaya aku rembat.....
(b,buleh tak l claim kat u balik hehehh????)

 niii pon so 2 pasang leee aku mmg berjaya mengempiskan purse aku semalam !!!!! lepas nii aku kena ikat prot leee jawabnya!!
budget da lari

Saja jee aku tempek baju yang aku beli bukan apa...saja kasi semangat sikit sesapa yang nak terjah kesitu

alamat:
Butik Casalwa
D'Pangkin Commercial Area
10LG, Jalan Pelapik A U8/A
Bukit Jelutong, Shah Alam

Nii adegan kt umah pulak yeee....
 budak baju kaler merah tuuu sebok nak minun air gas...aku mmg xkasi lee kecil lagi...tapi tuu lee lagi tak kasi lagi lee dia melalak alahhh nak wat konsert lee pulak ....nak kata dahaga ..aku da sumbat ngan "usu"  tadi sajeee..jeee nak kacau kakak nak mentedarah..!!!

 tak puas hati lagi tuuu..selagi tak dapat

last last aku bagi lee sikit "rasa"..tapi tuu lee mana puas...sambung melalak balik


ZiDaNE yang baru sampai...time niii guruh dah berdentum 
Lapaq anak aku...cian!!!
lepas maghrib nak gi tuisyen pulak.....
makan pelan pelan tercekik kang nak oooooiiiii !!!!


3 comments:

  1. akka tak pernah sampai nak shopping kat sini.. Nak cari rumah pun rasanya susah sangat..hu..hu..

    ReplyDelete
  2. ala...
    kempis dah purse???
    mcm mane nak belanjew ceroi nasik hayam???
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. ~Sis Yan~
    hehehehhh

    ~ceroi~
    cukup cukup lagi....no hal!!!..bila nak turun sini

    ReplyDelete