Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Saturday, April 30, 2011

sahara tent restaurant. . . .dinner time!!!

Kiranya nii 2nd.lee kitaorg makan kt sini...kl ikutkan aku adoilaaaaa cam xbest sgt. . .heeee diet beb dah lee tghari tadi giwedding kt seremban mkn nasi gak, nii gara gara disebabkan
adanya  "daging dendeng" siap langkau tgn lagi kt pingan ain heheee.lams tuu aku xmakan daging nii sejak arwah mak xde.ngehhhh sadis leee pulak!!!nii kl kakak aku tau mau jeles 3ari niiii.

Sebut psl arwah mak. . walaupon mak xda mak sentiasa lam hati kami semua'happy mother day mak,love u till my end'.

Kami tadi sebenarnya nak gi visit MIL kt umah busu.alih alih smpi SIL pulak keluar gikelang.so driver aku malas nak lepak depan pagar tuu yang tros melilau tuuu.ain pulak memang dari pagi lagi sebok nak makan "lamb"siap soh aku gigiant beli. .So driver tros bg cadangan makan lamb kt sahara.

Yehaaaaa xberasap lagileee dapor aku malam niii!!!










kabsa lamb
ziDaNe punya


Beryani Rice & Mandi Lamb
for Zikri & Ain

Mandi Chicken 
fir my driver aka..mr lalling aku leeee





Best best sejuk sikit malam nii sampai jee umah ujan da rintih rintih, niii pestiem guna tab tuk blog...harap harapnya menjadi yeee....sesambil dok menaip entry sesambil aku dok terjerit soh budak budak niii siap kan homework...!!!yelaaaa prot da kenyang,nak berjalan aku da bawa so "WAT HOMEWORK CEPAT!!! ..
SIZIdAnE siap leh menjawab lagi
"cuti hari pekerja mana leh wat keja lee ibu..kena berehat"
....cewah cewah manyak cantik.....!!!!sebelom aku pegang rotan baik siapkan...


3 comments:

  1. sedapnye...
    bile nak bawak ceroi???
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. -ceroi-
    jom!!turun shah alam.

    ReplyDelete
  3. hi suhailas...family my sister pun kat bukit jelutong (rebung)...kebetulan saya baru jer upload semalam gambar2 masa makan kat Sahara Tent ngan famili di cawangan Shah Alam.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% hehe...takde topik lain..
    Kalu tak keberatan register la sebagai follower blog saya ok TQ TQ TQ bebanyak

    ReplyDelete