Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, April 18, 2011

Minggu paling besttttttt bila lepak kt Umah

Minggu nii mmg best lepak kt umahjeeee dari sabtu sampai lee ahad, pepagi sabtu tuuuu dah lee ujan sampai kee tengahhari, so konfem aku malas nak keluar merayap...nak sambung perabih novel pon iya gak...so for bekfas aku masak lee nasi goreng udang masin...sorry aaa tak snap pon pix...
tengahari aku masak ala kadar jeee heheheheh, malam pon ala kadar panas kaannn apa yg ada jeee

So sempat lee aku dok terintai intai homework anak anak aku .....sIZikRi ngan laptop dok sebok ngan kajian tempatan...mak aiiii upanya ada lagi 2,3 subject kena wat "scrap book"...Ada lee gak aku dok kenen kenen laki aku ajak makan durian...TAPI kan kirim salam dia nak layan....laki aku jawab  
"kan semlam dah makan" heheheheh 

So semlm dah kebosonan melampau laki aku ajak gak lee keluar makan ..memula ingat nak makan McD sebab si ain yang dok sebok sangat, alih alih tapau jee kat dia sorang...yang lain makan
"nasi hayam hailam"

area uptown damansara....depan kedai niii gerai durian oooiiii....Malam Jumaat tuu kami terjah situ lee makan durian lepas balik dari Cheras (Chicken cop) adoiiiii bila nak DIET pon aku tak tau leeee

anak dara aku tetap maintain ngan 
"fiLet o FiSh"
tapi lepas tuuu tgk semua bedal nasi ayam dia pon order sepinggan heheheeh

Suasana lam kedai, time tak ramai sangat...ada lee 2,3 kerat family yang makan kt situ termasak kami anak beranak

my sOuL, my LoVe

My HeRo
aku snap guna E72 jaaaa..tuu yang cam tak lawa sangat

ayam + telur dadar
haaa aku pelik gak makan nasi ayam ngan telur dadar tapi da peberet ZikRi so dia lee kena perabihkan 
sedap gak leeee...tak caya cuba try!!


pinggan aku ngan shazleen
kalau nak makan nasi ayam, aku suka makan kat kedai niii sebab aku suka order "kerabu mangga"
mmg sedap rapuh jeee bila pepak...+ yummmyyyyyy





so da kenyang apa lagi calooooo, daddy tengah bayaq...
so prot da penuh tak teringat aku nak tapau durian...tapi bila sampai umah lol rugi ooooo apasal lee aku tak beli sebijik tadi ..siskkkkk kalau da hantu durian mmg payah...

1 comment: