Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, April 6, 2011

Durian lagi




 SS2,PJ

Kes tak tahan daulat lee niii..asal buka jee FB semua pakat tayang gambaq durian...weiiii tak hinggattuuu tambah kl dapat durian kampung lagi leeee perhhhhhh terangkat tuuuuu....

tak tahan daulat punya pasal ...haaa terus aku ajak Mr.Hubby aku gi gak makan....hehehh selalunya kt area Damansara Uptown tuuu tapi kali niii Lalling aku bawa gi SS2,PJ..okey lee walaupon kureeenggggg terangkat,siap aku merungut lagi "awat tak pegi tpt selalu" !!!hehhh nii kalau lalling aku tau nii mau dia hantuk kepala aku niii tak reti2 nak makasih!!

Kitaorg makan Durian Raja King...time tuu ada bentong ada JB ada..dua dua aku try...
then siap tapau lagi yg biasa2 punya sbb nak wat kuah durian/pengat durian..abis lee gak RM90 duit laki aku, peberat lalling aku & Zikri...aku lagi suka makan sebijik sebijik...niii 




Bestkan Isinyaaaaa..kuning jeeeeee...
isiiii awat laaaa laki aku tak mau balik kampung kalau tak leh aku gi Batu Kurau cari durian kat dusun SIL aku....heheeh kes tak tau malu niii..!!! best tau SIL aku bagi tau makan time durian baru luluh, panas panas lagi isi dia...adoiiiiiii !!!


Budak yang baru baik deman tengok jee yaaaa, hinggat aku nak bagi sebijik...kirim salam heheheheh aku cuit cuit sikit jee...da lee baru baik deman!

 lagi pon cuak sikit aku nak kasi bukan apa takut muntah...budak niii kalau makan pelik2 sikit or pestime sure nak keluarkan balik...baik tak payah wat terbantut jee aku nak soru..hhehehehe...hissss cammana lee nak jadi mak mithali niiii.....

kehh kehehehhe cian nuuu...aku bagi gak rasa sikit...
kejam aaa kalau tak makan langsung!!
cian anak aku ....bukan apa takut prot dia terkejut hehehe





Ramai gak masa time aku sampai tuuu, cina lee paling ramai
gerai pon banyak so pakat pilih lee mana satu nak singgah 







4 comments:

  1. perghhh..
    xtahan...
    ceroi lame xmakan durian wooo...

    ReplyDelete
  2. ~ceroi~
    Haaaaa time nii lee nak terkam,kalu tak mahai ooooo...tuu pon leh tahan mahai gak lagi niii

    ReplyDelete
  3. wow!! siap bukak meja tu. berapa sekilo tu su?

    ReplyDelete
  4. ~KakYan~
    Ikut jenis gak tuuu...kalau XO rm18 sekilo,kalau raja kunyit rm22 kot kalau tak salah sue..ingat ingat lupa daaa.....tp 2 x gak sue pegi sana...banyak kedai kat..berderet!!

    ReplyDelete