Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, April 22, 2011

yeEEhaaaaaa da petang sok C U T I

Ready For The Weekend

Best nya da lee sekarang musin H.U.J.A.N!!!! 
opssss hissss jangan otak kuning,kelabu,biru okiess...hhehehe 
No!! No!! 
aku sebenarnya dok tergedik gedik...kaki berjalan tertiba dok umah fening beb sesekali buleh aaa cam last week....

Sok petang aku da plan nak terjah KL  lepas antaq anak teruna aku gi sekolah....ESOK leee pulak ada sessi persekolah tuk darjah 1- amali solat, tapi tak paaa aku tetap nak jenguk Pesta Buku Antrabangsa @ 22 April 2011 hingga 1 May 2011. Lokasinya kekal di PWTC. Aku mmg menantikan saat niii. 

Obviously bila ada pesta buku macam ni, akan ada banyak syarikat penerbit dan diskaun yang menarik. 15% tu standard dan biasa boleh dapat, tapi nak cecah 30% baru boleh. Kalau kat kedai buku, nak dapat diskaun 15% pun kene jadi ahli, dan tak banyak pulak buku yang ada discount.

Dulu aku tak pernah ambik port pun pasal pesta buku. Tapi now bila ada tukang nak bawa...perhhhhh ambik ngko, berkoyan2 dan beratus ringgit duit aku spend utk beli buku
esp.NoVeL-NoVeL & story book anak anak aku.

LEPAS tuuuuu aku plan nak .......nii plan tau..tadi aku da antar SMS kat Mr.Lalling aku tapi hampeh tak jawab pon....bila aku call dia kata "tengah nak ambil air sembahyang"....hissss compius aku .....aku SMS kul 12pm..biar betui u niii saja lee tuuuu MALAS nal layan...

Takpa...nanti aku pakat ngan anak bujang & anak dara aku..sure CAIR punya...heheheheh...
Aku nak gi tengok niiiii  

Jeng...jeng..Jeng

.
.
.
.

 Tapi kan Si A.I.N

nak tengok nii pulak...

JUSTIN BIEBER 


opppssss tengah hujan lebat nii siap ngan guruh tuuuuu harap harap esok cuaca BEST !!!!



4 comments:

  1. banyak tuh palan esok..apapun esok saya kene kerja...sob...sob...sob

    ReplyDelete
  2. Nurul dah tgk movie Justin Bieber nie...mmg besh! Pegi pun sebab dah janji dgn Kakak nak bawak dia tgk movie...since tak dpt nak bawak dia gi konsert JB..tgk movie dia pun jadiklah.

    ReplyDelete
  3. tulah s alam ujan je bila petang..


    akka pun teringin bawak bebudak tgk rio...moga misi su berjaya..

    ReplyDelete
  4. bestnye cuti akak...
    nanti makan nasi hayam ingat ceroi yew...
    hehehe...

    ReplyDelete