Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, June 14, 2011

dEmaN - Next Attraction - Transformer 3

aku baru start keja.....wah lindunya tpt aku niiii.....kusi empuk aku .....meja aku...

ada lee masa aku nak lupakan sekejap kt M.A.I.D aku yang dok LuPa, yang dOk kelam KaBut lepas tuuuu bila cari barang yg dia simpan tak jumpa mula laaaa nak streessssssss 24jam...
tak paham aku ...!!!!

maLam tadi cari botol susu shazleen tak jumpa pon stresssssssssssssss
lepas tuuuu mengadu kat aku kata..orang niii letak tempat lain, orang tuuu letak tempat lain 
(padahal "orang tu" bukan dia kaaaa)
alihnya bila aku soh susun pinggan yang da siap dicuci....
haaaa jumpa pon upanya bawa pinggan mangkuk...!!! adusssss laaaaaaa
bila da jumpa"gimana yaaa buleh lupa"...
kalau cam nii bukan dia yang stresssssss
aKu niiiii yang kena darah tinggi tak lama lagi.....!!!

opsss dahhh terlalut....
so last week masa aku lepak kt umah sempat lee merayap ke 1U..kebetulan  masa tuuuu da siap promote  "Transformer 3" 
nasib time nii aku ngan "gal gal" jeeee berwindow sopping,
kalau tak mau hangus RM aku  kalau siZidAnE mengikut
heeeeeeee.... 
sebabnya dia peminat & pengumpul koleksi "Transformer"
tau mana robot baik, mana robot jahat


DECEPTICON (robot jahat)
Jetfire, scorponok,Starscream,
Megatro,Fallen,Wheelie,Frenzy,Rampage

AUTOBOTS (robot baik)
Optimus Prime,Iron Hide,BumbleBee,Arcee 













so aku tunggu result exam dulu.....kalau ok then aku rembat satu robot paberat zidane niiii

kalau takkkkkkkkk!!!!!
layan jeeee blog aku nii tengok gambar hehehehehe







sEmpaT laaa aku rembat sAtU t-sHiRt "Transformer" 
 tuk siZiDaNe
& sempat gak lee dia membebel sebab tak bawa dia...
 kita tengok MoViE jeee nanti !!!!!!!!!



4 comments:

  1. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

    ambik jeee gambar tuuuu banyak leeehhh dapat....heheheeh

    ReplyDelete
  2. @Yan
    Sis..bestkannnnn kalau laa leh jadi kids balik......heheehh !!!terover berangan lee pulak

    ReplyDelete