Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, June 29, 2011

Hantu DURIAN

Lepas jeee balik dari Umah MIL aku ingatkan nak terus balik umah leeee
yelah time pon da nak dekat kul 9pm...tapi kalau meronda tengok lampu kaler kaler best gak niii
so bila laki aku tanya nak gimakan kt mana? 

haaaaaa apa lagi anak anak aku memang ambil kesempatan laaaa terus macam macam idea keluar....budak budak kalau tak fast food mmg tak sahhhhhhhh

budak yang dok gatal - gatal badan pon time nii lee nak kepci bukan aku tak tau nak menan jee lobih mentang mentang leeee kepci tengah dok promo "transformer" so mula laaa dia nak wat collection.....

so terus aku jawab "BiNjaL"
binjal nii restoran kta area 1Utama...
aku paling suka makan "kew teow kungfu" mmg terangkat..
tiap kali aku pegi mmg tak sempat nak snap gambar....bukan tak sempat tapi aku lupa sebenarnya

sampai jeee hidangan terus aku ngan rakus ngaaaaapppppp ....heheheh

lepas tuuu ingatkan da "menkedarah" 
(heheheh takut aku ngan bahasa aku tuuu...)
 terus nak balik....alih alih laki aku da masuk simpang lain...heheheheh 
terus aku tersenyum....mana tak mengalahkan orang mengidam jee laki aku niii....

baru jeee semalam masa dok layan tV tertiba dia sembut "hisss kalau makan durian best niiii"
aku apa lagi.."haaaa best best ....jom "lepas tuu selambar monkey jeee dia sebut 
"hissss malas lee pulak"

sambil dia dok cakap tuu dok pandang muka aku ...sajeee jee nak sakitkan ati aku lee tuuu...

itu yang masa dia masuk simpang nak ke PJ tuu aku da senyum alah alah mengoda gitu..heheheeh 
aku ni pantang dengar "duRiaN" laju jeeee haaa mula leeee dok teringat ingat selagi tak dapat...
nii yang aku kompius nii laki aku mengidam keee...aku.....????
aku..!!!! hissss cukup lee kot hehehehe 


Terliur haaaa mau aku tak termimpi mimpi

 Happy siap menari nari lagi

 nampak jee aku nak snap gambar dia...siap teleng teleng lagi kepala dia....hisssss apa kee hal laaa anak aku sorang niii

paling best budak kenit niii.........haaaaa dia da start nak join jadi "antu derian".....pantang kalau nampak tepi tepi jalan ada orang jual lepas tuuu ayah dia pulak akan jerit..."durian...durian"
haaaa apa lagi terkalih kalih kepala dia punya nak tengok betui kee tak....!!!! lepas tuuu dia pulak sambung "nak ..nak...nak"
heeheheheh tul aaaa 
"mana tak tumpah kuah kalau tak kt nasi nuuuu"
 nii laaa contoh nya...




ain & zikri

Dalam keretasebok nak pakai anak tudung aku

1 comment: