Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, June 27, 2011

Syiok nuuu hampaaaaaaaaa

Malam tadi bukan main lagi aku tengok memasing dok...nganga depan TV !!!
prot memasing da kenyang ngan kepci laaa, McD laaaaa, nasi laaaa....haaa nii da sure prot laki aku laaa heeee yang lain pakat pakat nak makan hayam laaa, burger laaaa...laki akugak baguih tolong perabih lauk pauk yang aku masak....sayang u laaaa.....penat tau l berkungfu !!!

Si ain laaaa beria ria sangat nak makan mCd dari semlm lagi dok merengek tepi aku ...kekadang tuu naik menyampah pon ada bukan apa..macam leee kebulur bertahun aku tak kasi makan ....kekadang tuu selang 3hari da minta "filed o fish...." double pulak tuuu...nampak jeee prot kecil tapi napsu makan bukan main lagi.....

dulu masa aku kecil baya dia kt parit buntar nuuu mana ada benda nii semua.....harapkan nasi jeee mak aku sumbat...sekali sekala jeee baru makan kepci tuu pon bila aku da start keja da ada duit sendiri....kalau tak jangan harap laaa....lagi pon time aku baya dia mana ada restoren kepci, mCd kt Parit Buntar tuuu heeeeee.....itu lee pasal aku tak dapat makan.....kalau teringin gak nuuuu kena gi Tepeng...jauh tuuuu ......

hiissss melalut laa polak....nii kaahhhh lepas aku siap kemas dapur bagai aku pon naik laa nak tenet sat....tengah tengah khuyuk aku melayan tenet tertiba aku terpandang laaaaaaa

berbaris askar askar kesayangan aku ....hehehehe dok melayan TV...
cepat cepat aku snap guna henpon E72 buruk aku tuuuu......
susah ooohhhh nak tengok semua berderet sekali cam niii....
kekadang tuu ada yang bersepah kt lam bilik laaaa
kat atas lantai laaaaa
kat meja tenet laa

TaPi maLaM tadi

cOmeL jaaa aku tengok






kenit tuu pon cam paham jeeeee
kyusuk tawaduk tuuuu




orang lain relax, si kenit ngan si awang tertiba menjerit lepas 2 lari alah alah nak sorok muka tuuu...  cam lee tengok ceta antu...karak kaaa, puaka kaaaaa
padahal aku pandang tV ceta perang jeeeeeee

kompius jap aku ......terbantut aku nak melayan fekbuk




wah budak niii baru perasan aku dok snap muka depa....haaa cepat jee dia teleng kepala tuuu 
 cam model teleng polak aku tengok...asal jeee nampak aku nak snap muka dia cepat cepat dia telengkan kepala tuuu 
 
kang tak psal pasal orang kata hang teleng nak oooo......jatuh saham kang....rugi ooooo 
heheheheheh 

apa apa pon ibu cayang semua so muchhhhh muahhhhh 
my lOvE foreVeR


2 comments:

  1. akak pun kenal makan KFC ni tahun 84 masa first date dgn Hubby

    ReplyDelete
  2. @Yan

    wahhh romantik gitu..sampai sekarang sue tgk akak & hubby as loving couple....

    ReplyDelete