Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, December 2, 2015

Genius Aulad Little Ihtifal, Stories from the Sea

Huhhh..sebab terlalu banyak aktiviti dan tak terkejar nak up todate entry blog. Sampai kan kekadang tu terlupa langsung padahal gambar berlungguk-lungguk...huwaaaaa nangisss !!!

Tup tup dah sampai hujung tahun kejap jaa masa berlalu ...kat Shopping Mall pon dah start jual baju sekolah....aikkk rasa cam baru lagi aku borong baju sekolah depa niii dah nak kena borong pulak tu siKenit Shazleen pulak.....Parents parents pon berpusu bawa anak anak berehat, berholiday!! Turn kami jee belum lagi...heeeee

Uit bukan kenit lagi dah besar pon..tahun depan dah masuk sekolah betui..!! Baru jee ahad tadi celebrate convocation ceremony kat Auditorium Cempaka Sari, Perbadanan Putrajaya.
(time aku dulu buat kat tadika jaaaaa) Itu sebabnya bila tgh Fees ternganga sekejap...!!! haaaa tengok tempat laa kan buatnya.. 

Show start petang 2pm-5pm, lepas zohor baru kami keluar rumah..malas nak bersesak sembahyang kat sana. Alhamdullilah masa kami sampai belum start tapi kat kaunter registration dah tak da orang haaa time ni shazleen dah gelabah takut ..yelah dia lambat kot .......heeeee !!!

Rupanya masa naik atas still tak ON laaaa, ramai lagi parents dok masuk walaupon dewan alah alah full house.
Stories from the Sea


74 students total...shazleen sebelah budak yang pakai seluar merah tuuu

Zoom sikit
cute jee muka...alhmdullilah permulaan untuk satu kejayaan ins sha allah

No comments:

Post a Comment