Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, December 5, 2015

Kek Pisang Noxxa

Bangun pagi je nampak pisang berangan 2 ikat..apa laa nak buat ngan pisang pisang ni semalam ada pisang emas dah siap buat cucur kodok..ingat nak buat lepat pisang tapi kelapa parut pulak tak ada.. 
Last last aku try buat kek pisang steam guna periuk noxxa lagi.

Senang sangat semua bahan aku guna hand mixxer. Alamdullilah menjadi juga.

5 biji pisang berangan
1 1/2 Tepung Gandum
1 cawan gula
4 biji telur
1sk esen vanila
1sb cuka or Lemon
1sb soda bikabornat
1sk baking powder

Steam guna noxxa dalam 30min. Cantik kejadiannya dan yang penting sodap tambah makan dengan teh panas....


Masukkan jee dlan inner port tuu & tekan button stim

No comments:

Post a Comment