Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, December 6, 2015

Polperro Steak House, Seksyen 13

Cerita petang samai ke mlam semalam....sebenarnya tak plan pon nak keluar entah tertiba tiba si Shazleen nak makan Donut..memula ingat nak jumpa nenek tapi sebab hujan, malas pulak alih alih bila budak kecil ni bising nak donut mau tak mau kena laa  juga. Siap request nak donut gula...!!!

Aku pulak terlupa yang kat Giant Shah Alam ada Apple Donut kee apa tak..!!Dalam kepala dok ingat JcO Donut jeee..sampai ke Damansara, Taman Tun cari.haa nak masuk 1U cam jem jaan menghala ke situ ....huhhhh otan tak berhubung sungguh sealam bole terlupa Gian ada juai jeee donut....

Sampai sudah memang tak jumpa..nasib budak ni mood baik pujuk pujuk ok laa pulak..Lepas tuu terus laa pulak ke Sg Pencala ingat nak singgah minum minum alih alih kedai pulak tutup memang tak de rezeki sungguh..!! terus balik tangan kosong, keluar tol BJ dah azan so apalagi lajak ke Seksyen 13 singgah solat kat Masjid baru tuuu ...terus laa nak ngap dinner..!!

Pusing pusing nampak ee kedai steak niii 1st time try and sedap so boleh datang lagi next time..Harga pon mampu telan.
Budak yang happy dapat makan
Zidane - Lamb Chop Sizzling RM16.90
Perro Plater ada udang,kentang & ketam goreng RM10.90
Golden Mushroom Chicken chop - Shazleen & Ain RM9.60 satu


Black Pper Steak - Hubby puya RM14.90
Chicken & Beef Grill - Mine RM17.90


Overall sedap & cepat sampai hidangan & portion pun agak besar....walaupon orang ramai...Alhamdullilah kenyang...Sapa nak try nah alamat Polperro Steak House (seksyen 13),No 84, Jalan Lawan Pedang 13/27,Seksyen 13, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment