Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, May 2, 2011

W.I.N.G.S OperaH.I.D.U.P & Super F.R.I.E.N.Ds



Aku lee yang paling teruja semalam....mmg berbaloi WINGS & Super friendssss....


Sebelum tuu layan luuu gambar gambar aku yg sememang nya aku paksa paparazi soh tangkap,...pestime tuu aku jejak kaki kat Istana budaya...semuanya gara gara WINGS...aku gi berempat..mr lalling aku, madam harlida & madam shah..heheheh
(yang & Shah...sapa soh lambat kan paparazi aku tak leh nak snap muka kauorg..) so layan muka aku jee laaaaa 







Jom layan tengok gambar gambar konsert !!!
masuk lam nii mmg tak leh snap gambar tau..ada jee kang kena suluh lampu..tapi da nama pon paparazi pulak tuu aku kat sebelah dok kecoh ..rugi aaa kalau tak leee snap gambar cammana nak simpan kenangan...
so layan lee 2,3 keping yang berjaya di snap juga juga......


Gabungan Wings dan Superfriends dengan lagu-lagu hits Wings serta lagu-lagu klasik rock mmg klassssss.....
cam BFF aku si Harlida tuuu...aku gak bagi 20 juta bintang.....
hattan, mus, yantzen....perhhh suara mmg tak berubah langsung. salute laaaa !!!!

hattan, awie & papa rock malaya

Jac & Dato' M Nasir...menyengat!!


T E R B A I K...
Rugi la kalau korang terlepas konsert nih..best sangat tau....



Ikon-ikon rock yang terlibat adalah seperti Ramli Sarip, M.Nasir, Nash, Yantzen, Mus (May), Hattan, Lan Typewriter, Rosli Mohalim, Man Kidal, Kid Search, Hillary Ang, Yan, Edrie Hashim, Ujang, Yazit Search dan Lola.

Harley Davidson
terbeliak biji mata aku tengok rega nyaaaa.....dapat pegang pon jadi leeee...

HD ni salah satu yang sokong Konsert Opera Hidup..banyak la diaorang pamerkan motor2 HD kat situ
motor kaler purper tuu mmg cantekk bebbbb!! 

ceta pasal konsert da abis , budak2 pon aku da kerah gi tido, tuan tanah pon da bagi makan so aku nak membuta kejap...petang karang nak gi Giant pulak beli barang dapur...
chowwww...kot kot leee berangan tengok konsert lagi heheheeheh
layannnnn

6 comments:

  1. kak sue...len kali jgn lpa ajak i...i mmg suka nyanyi2 nih...tambah2 wing dengan search...huhu

    ReplyDelete
  2. ~ceroi~
    mmg terngkat....opsss mmg lena tido tambah2 ujan perhhhhhh nyaman sehhh

    ~farah~
    peminat gak yee..wokey nnt kl ada lagi awal awal lagi org war war kan kt sini.....mmg awesome!!!

    ReplyDelete
  3. "wah3....bestnya sekali sekala tgk konsert..heee,akak last tgk konsert masa headwind dulu..tu pun kat pesta penang jer..jadilah kan..ada gak pengalaman..."

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan Sue....
    Seronoknya dapat layan konsert yer.....Mp minat jugak ngan Awie..tapi tak prnh brksmpatan tgk konsert dia....

    ReplyDelete
  5. ~piasara~ wahhhh headwind pon terangkat gak tuuu....rasa sue kl yg otai otai zmn dolo2 bergabung wat konsert sure lagi super duper awesome kannnnnnn

    ~MP~tak peeeee nnt ada lagi kot !!!heheheheh

    ReplyDelete