Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, May 30, 2011

gi Giant

adoiiii pagi niii aku da sangap niii, rasa cam lambatnya jarum jam nak berjalan opsssss berdetik okiessss....
da laaa ngantuk semlm sampai lewat malam....Jem dari senawang.....panas bontot aku ...!!!

nii citer tertinggal ni...selagi ada kat draft kena kuarkan bagi published..kalau tak menyemak je...hihi...niii ceta last week masa aku nak gi giant beli susu... sapa lagi kalau bukan sikenit aku tuuuu..

so  lepas jee gi hantar si ain gi tuisyen aku pon zassssss gi giant...aku selalukan nak menyopping aku tunggu laki aku balik dulu ...kalau tak mahappp aaaaa bukan tak lee gi sendiri tapi asal jeee nak keluar haaa si kenit tuu dah "keriau" nak mengikut...tuu yg aku malas tuuu ...kl aku tak layan mau terguling guling tunjuk perasaan....sian pulak.....

so bila aku da mengangkut sikenit tuuu haaaa....sorang lagi ambil kesempatan...padahal nak peksa tuuu....budak nii mmg tau..bukan aku tak tau niat dia kalau nak mengikut tuuu...sure nak "mengkastam" jaaa kejanya

so tengah beratur nak membayar, si zikri da menbodek soh belanja McD...haaa kan betul aku kata sure nak "mengepow" aku punya....so laki aku leeee kena membayar nyaaa.....
(bukan ambil kesempatan tau......tapi mmg keja dia pon membayar..aku memilih jaaaaa akassss...heheheh) 
letih aku ngan budak niii, tak reti langsung nak lepak dediam...dah lee time tuu orang ramai jenuh aku nak berbaris lagi, nak mendukung dia lagi....kalau aku lepasss..merayap jee kejanya......

nii yang aku malas tau..
padahal bukan tak makan kt umah tadi...opsss si zikri nii kureengg sikit makan nasi memalam....di bedalnya biskut jeee...

so okey laaa..sian pulak anak aku....



budak yang asyik bocor jeee protnya...
bila aku soh makan nasi....tak mau !!!!!budak nii kalau tak kena ngan selera dia mmg payah gileeee...

 haaaa ambik kau bersepak budak kenit tuu makan 
da kenyang cepat cepat aku angkut balik, karang nak kena fetch si ain pulak...hisssss  

sampai jee umah ada jee yang nak menolong aku berkemas...
ni nak menolong kee nak memunggah....cepat cepat aku nyah kan dia dari situ ...kang pecah pulak telur yang aku baru beli hehehh.....siap aku membebel lagi...

memula dia tak layan tp bila aku piat sikit tang telinga tuu haa baru nak bergerak...alahhhhh piat piat manja gitu...nii kalau laki aku baca mau dia sound aku .......
anak "ikan emas" dia niiii...heheheh 

aku walaupon ada maid tapi benda benda cam nii mmg aku wat sendiri tau..sbbnya senang aku nak mencari balik...kang aku soh simpan rempah....sok sok bila nak masak ..aku tanya balik....haaaa aku yang naik hantu ...
tak pasal pasal darah aku melonjakkkkk....
baik tak payah....lagi senang aku yang menyimpan , aku yang masak, aku yang makan....



 Ingat kan lepas kena marah ngan aku dia berambus naik atas gi join ayah dia..upanya merajuk heheheh

haaaaaa cuba teliti elok elok..berubah kan kerusi makan aku....
meh aku zoom sikit.....


heheheh majuk kat sini upanya......


2 comments: