Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, May 6, 2011

aKu da JaTuH HaTi.....

serius aku mmg da lama jatuh hati...jatuh cinta..jatuh macam macam lee..cuma lom jatuh longkang lagi jeee senang ceta....heheheh

cehhh cam zaman muda remaja dulu time bercinta cintun gitu..mula lee aku tergedik gedih tak menyempat...mandi tak basah,makan tak lalu...iskkk yekaaa..!!!! abis gak lee sebungkus besaq kerepek ubi aku balun tadi ngehh* ngehhh*

this time mmg tul aku da berkenan sangat masa memula kawan aku introduce aku wat "don't no" jeee eksen leee konon..haaa hambek kau..sekarang baru terhegeh hegeh nak jatuh cinta bagai....




Longchamp

adoiiii nak kena rembat gak niii....kang tak tido malam aku !!!




3 comments:

  1. He..he...he...jom join the club. Nurul mmg suka pakai LC nie...mcm2 leh sumbat kat dalam.

    ReplyDelete
  2. ~Nurul~ ...best best ada kawan dahh..sue da rembat 3 sekali gus....

    ReplyDelete
  3. Mahal la LC ni..tgk harga trs putus urat xcited keke...tp yg corak tu cun...akak beli harga brapa...

    ReplyDelete