Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, May 30, 2011

CuTi SeKoLaH DaH BeRMuLa apa lagi ....................JOM

Pan Pac lagi, memula aku booking blueware jee...allih alih last minute tuu laki aku call soh booking "pan pac"...sempat gak lee aku membebel..yelaahhh dulu da stay kt situ, this time tempat lain lee pulak baru lee bestkaannnn dapat merasa semua tempat...tapi sebab semua rombongan cik kiah da sebati ngan pan pac...terpaksa lee aku mengikut...!!!!

psssttt...aku tak suka sbb swimming pool tak besssttt..untuk orang dewasa okey laa tp kalau tuk kids rasa nya cam bahaya sikit kot...pool dewasa dalam aku rasa..
kalau tuk kids pon kecil sikit...so kalau 5,6 budak baya baya sishazleen main cam da sempit sikit.....sini best sbb dkt ngan sopping..heehhe

haaaaa rombongan cik kiah...!!! 
ni weeding opismate laki aku itu yang alah alah rombongan cik kiah tuuu ....opismate aku pon ada gak kawin so kiranya makan pree laa aku 2 kali heheheh....
satu di Pontian satu di Skudai
mak aaiiiii hancusssss diet aku 
kekwan laki aku adalaaa lam 5,6 family tapi semuanya berjumpa kt umah pengantin jee...
heeee lepas tuu baru cabut ke Pan Pac...
 
Masa sampai mmg aku tak sempat pon nak snap pic, cam tak bernafsu jeee....lagi pon tak banyak perubahan dari yang aku datang 1st.time ari tuu...yg wat aku malas tuu dah laa ngan baju kurung lepas tuu nak mendukung si kenit tuuu hisss tak kosa aku...

Lepas tuu masuk jee bilik memasing ada yang dah siap melompat laa, 
yang dok landing pon ada.....

Masa nak check out jeee aku sempat snap tuu pon masa dok menunggu laki aku gi ambil keta...

2nd.time gak lee aku sampai JB ..sungguh selama nii tak pernah aku jejak kaki belah selatan niii..asyik asyik UTARA jee....dulu sebelum kawin tak terpikir pon nak sampai JB...

Thank B, luv u laaa...


Jenuh brother tuuu nak menolak 2 anak dara...siap masuk lift barang lagi....aku tak kosa.....aku soh siZikri jee gi monitor adik adik dia...


Posing sikit..










Semua gambar kt area lobby sambil tunggu laki aku gi ambil keta,so apalagi kita posing dulu....



4 comments:

  1. Pontian kat mane.Kg akak tu...

    ReplyDelete
  2. ala...
    maknye satu jew posing???
    hehehe...
    have a nice holiday akak...

    ReplyDelete
  3. @Yan

    best aaa kak yan,paling best tgk gerai jual nenas....cantik cantik..!!!sue pon tak hinggat nama tpt tuu kt mana....nnt sue inform balik yaaaa...kena tgk card heehheheeheh

    ReplyDelete
  4. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

    ceroi...makasih yaaa....wp dok susah hati ngan maid yg tak dpt lagi...tp ..enjoy ttp enjoyyyyy...bila nak turun sini ?

    ReplyDelete