Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, May 23, 2011

RISAU nya aku niiii.....


aku tengah berdebar debar niii,.... susah hati pon iya,,,,,mana taknya maid lom  sampai lagi janji 18hb ari tuuu . tapi bila call agent belum sampai lagi ....pening aku niii....maid yang ada da nak terbang balik awal June niii , yg dok tunggu lom nampak bayang....aduss laaa....



ada sesapa tak yang ada maid on the sport.......kot kot kalau ada inform sue yeee.....

5 comments:

  1. teringin jugak nak pakai maid.. tp lum masanya kot.. umah kecik nak masukkan maid skali.. tunggu anak 2 nanti kot.. heheh

    ReplyDelete
  2. ceroi meh...
    ceroi leh masak semua akak nak...
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
    ceroi hover tau......!!! kang ari ari minta nasi haya,nasi tomato,nasi arab...haaaa poning kot.....heeeee

    ReplyDelete
  4. @@e_daDear area umah sue susah sikit....nursery xde, nii dok pening memikirkan sikenit tuuu.....dulu masa ddk apartment mmg xpakai maid pon..lagi senang antar umah orang....heheheh

    ReplyDelete
  5. akak ni lak tgh tadak main ni sue. tapi keje sendiri kira tak susah sangat lah. cuma lintang pukang gak lah.

    ReplyDelete