Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Thursday, May 26, 2011

Jom EkSrEm MaLaYsiA

nii laaa keja anak anak aku sejak 2 menjak nii, ari ari mesti mau punya.....tak beli aku kecian da lee musim panas sekarang niii...sure dahaga punya....memang dahaga pon!!! 
hari hai bawa balik botol kosong jaaaa......

nii beli kat depan sekolah tau walaupon dah keluar akta kat skoll tuu penjaja - penjaja tak dibenarkan berniaga...tapi ada juga yang jenis tak dengar kata....siap buka bonet lagi ..

yang tak best segala bagai keropok,menan, kacang....entak apa apa lagi...
kalau ada rotikee , buah kee ok gak nii semua jenis yang merapu meraban niii.......
nii jenis-jenis nak kena piat telinga kot..
(iskkk cam lee aku berani sangat)...

Lepas tuuu mahai nak mampus....eksrem malaysia tuu "40sen" kakak tuu jual...mahal tahap superman!!!...macam tak berbaloi 

kalau dulu arwah mak aku wat sendiri jaaa...ada balance balance air sirap kaaa, 
milo kaaa...oren kaaaaa haaa diwatnya.....
lepas tuu kalau ada anak jiran sebelah kaaa, kekawan aku yang dok main kt depan umah...
mak aku bagi pree jaa...iskkk best aaa dok kampung...

kalau time dulu aku wat meniaga eskrem nii mau kayo dahhhh...."makcik kayo" heheheeh...


sedap jeee melayan eksrem


aku mmg tak bagi masuk umah punya....tak pasal pasal  menitik eksrem tuuu lam umah, 
satu keja lagi nak mengemop...haaaaa dok jeee dpn tangga tuuu senang....

penuh perasaan ...aku minta sikit pon tak mau bagi...
perangai "kedekut" sapa laaa dia ikut..heheheeheh

kan aku kata kalau tak menitik mmg tak sahhhhhhh.......budak niii lebih main dari makan tau 
siap pegang ngan tangan lagi





 gambar google
nii laa eksrem malaysia tuuu

"wahhh niii time time nii kalau dapat satu best niiiii"


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...