Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, May 16, 2011

Makan malam kami

Memu malam semalam, aku malas nak masak banyak sangat, yelaahhh petang baru makan roti jala ngan kari ayam..prot aku mmg sendat tapi si ain nii pulak request nak makan lamb...budak nii memang tau..petang tadi lepas aku masak roti jala dia minta pulak "pancake"

adoi laaa susah sungguh nak layan anak dara sorang niii...da lee makan nasi susah...geram aku !!!!spesis mana pon aku tak tau leee dia niiii...

kang aku tak wat kang tak makan pulak budak niii...so aku layan jee laaa,,,,memang stok ada pon lam fridge..kalau baru nak gegas ke giant beli jangan harap lee aku nak layan...ponat oooo da lee petang semalam Hujan lebat....!!!



Lamb Cop ngan balck paper sos

siAin kongsi ngan ayah dia

Chicken cop tuk si ZiKri, ziDaNe & sHaZLeEn


Tengah aku dok kalut nak goreng ayam , sikenit shaz niii da siap tunggu ngan tupperware ...nii lagi sorang antu ayam ngan fish..part meratah haa serah kat dia...!!

terjerit jerit minta ayam..padahal dok panas lagi tuuu...
last last aku kasi satu terus dia lari naik atas..heheheh..takut lee tuu aku bising.





hissss pepagi update nii dah terliur aku tengok ayam ...hehhh kuikkkk...

4 comments:

  1. ~ceroi~ sini tuu kat mana...hii kt umah jeee.....heheheeh ...org masak sendiri..hehehehh mai aaaa.....!!!!jemput2 jemput basuh pinggan ...

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    basuh pinggan xder masalah...
    makan mesti sedap dulu la..
    hehehe...

    ReplyDelete