Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, January 30, 2015

Mee Kuah Laksa

Mee kuah laksa, haa sapa pernah try...ini bukan try and error tau !!!..No No...ini try masuk perut kenyang sangat best & sedap tau..teringat zaman sekolah sekolah dulu masa kat SPBG.

Hari hari time rehat jee order Mee Laksa, siap request kuah banjir lagi nak hirup..!!! Bayaq sehinggit jaaa pon time tuuu.  makcik kantin pon tak terkata apa..bukan aku sorang jaa tau habis satu sekolah dah macam trend pon...Mee kuah Laksa kaaa, kuey teow kuah Laksa laaa ada juga yang taruh Nasi Goreng taruh kuah Laksa....Semua Sedap.

Kebetulan ada balance kuah laksa aritu so pagi tadi breakfast aku buatkan mee goreng bogel taruh fish ball,udang dengan kubis jaaa. Lunch aku bantai makan mee kuah laksa...tarrraaaaaaaa....!!!! 

No comments:

Post a Comment