Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, January 27, 2015

Suamiku Perfect 10

1st day tayangan khamis aritu muka aku laaa tercegat depan panggung..haaa memang tak pernah aku buat pon....selalunya ceta melayu laaaa paling last sekali kalau aku nak tonton... tapi kalau lakonan Liam Nelson...belum keluaq lagi aku dah semangat..haaaaa laki aku selalu bising...Hero tua pon minat....cisssss...Liam Nelson lain ok....best acting!!!!

Balik pada movie suamiku perfect 10,aku menang kaki novel tapi bila buat filem or drama aku paling last nak tengok itu pon kalau review syiok kalau tak mana sempat weiii...!!!
Movie ni pon sebab sianak buah aku ajak teman..kalau tak jangan harap kot..!!!

Bagi aku tekak aku...(apa kena ngan tekak laa pulak).., mata aku ceta ni tak memenuhi citarasa aku..walaupon lepas beberapa hari banyak reviewlaa, tweetlaaa kata best...pandangan aku xsyiok langsung...harapkan pelakon jaaa awesome...aku peminat lisa n aaron...apa apa pon congrat!!!!...



Peminat ceta ini jangan marahhh aku, aku sekatar melahirkan apa yanga ku tengok dan lihat.....sorry beb...bukan pelakon tak best tapi jalan cerita tuuu....

Liam Nelson.....tapi aku tetap peminat setia En Amminuddin haaaaa......!!!!



No comments:

Post a Comment