Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, January 22, 2015

Tayang Betis nampak.....

Hamboi klas kau nak....tuu nampak sangat menayang kasut baru...
memandangkan kat sekolah kena buka kasut, wajib la aku pakaikan kasut yang senang buka, dan pakai. Memula cadangnya nak beli kasut sekolah putih sebab masa di Miri pakai kasut dalam kelas dengan alasan nak practice budak budak ini kan kat sekolah nanti memang kena pakai kasut pon kan.... memula dia bantai pakai sport shoes, terkial kial laa pulak time nak balik abisnya bila tengok ramai yang pakai selipar, esoknya aku suruh dia sarung selipar jaaaaa...senang, mudah,cepat....

Tapi sebab nampak tak lawa gigih aku terjah Empire belikan crocs..pink gitu..Harga hmmmmm sekali dengan button hello kitty ...kopak juga laaa purse aku,....
Tiba balik mengaji..lapaq 

No comments:

Post a Comment